✔ Gratis aan huis geleverd
in NL & BE

✔ Eigen bezorgers
met montage-advies

✔ 30 Dagen bedenktijd
& Gratis retourneren

✔ Partner van Bol.com,
klantbeoordeling 9,5

Creëer een sfeervolle ruimte en krijg een betere akoestiek

 

Herkend u dat, een gesprek voeren in een ruimte met slechte akoestiek? Heel vervelend! Het geluid kun je dempen met gordijnen, vloerkleed of andere decoraties maar er gaat niks boven de ruimte meteen mooier maken met onze akoestische panelen en het effect te ervaren. Onze panelen verbeteren de akoestiek en zorgen meteen voor een mooie, stoere of chique uitstraling.

De panelen zijn flexibel, en kunnen zowel gebruikt worden om een mooie wand te maken in de woonkamer, achter de bar, of als hoofdbord in slaapkamers. Maar natuurlijk ook in kantoren, restaurants of andere openbare ruimtes. Ook zeer geschikt om eventueel beschadigde muren weer een mooie afwerking te geven.

De mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

Onderscheidend in hoogwaardige materialen en keuze voor kwaliteit 

 
Onze wandpanelen worden volledig in eigenbeheer geproduceerd zodat wij zelf de controle hebben over het productie proces. Wij gebruiken volledig noesten vrije fineer en bovendien is het Frans eiken fineer extra geborsteld, waardoor er een mooiere diepgang van kleur en houtnerf te zien is. Het fineer van onze Noten/Walnut panelen is echt origineel Europees notenhout, de andere soorten fineer worden onder andere op kleur gebracht met beits en onze Black paneel wordt handmatig diep zwart mat gespoten. Het MDF is zwart in de kern gekleurd, vochtwerend en aan de bovenzijde afgewerkt met dik hout fineer. Het is hierdoor ook op te schuren.
Het vilt is bijna 10 mm dik en heeft uitstekende akoestische, galm verlagende eigenschappen en is ook nog eens duurzaam. MDF en vilt van Unilin (België), een producent van hoogwaardige materialen.

Onze kwaliteit en service geeft u rust

Afmetingen WallingtonNL akoestische panelen

Onze panelen zijn er in lengte 240cm x breedte 60cm of 88cm* en enkele ook in lengte 297cm x breedte 60cm of 88cm*.

Per kleur/variatie staat aangegeven welke afmetingen u kan bestellen. De individuele latjes zijn van door en door zwart MDF met echt hout fineer, deze zijn 27mm breed.

Tussenruimte is 13mm.
Diepte van de tussenruimte is 11mm tot aan het zwarte vilt.
Het zwarte vilt is 9,5mm dik.
Totale dikte van het paneel is circa 21mm.

*afmeting bestaat uit 2 delen, naadloos te verbinden.