Geef uw projecten een echt roest uiterlijk!

De prachtige kleurschakeringen die u met RustTique aan uw projecten kunt geven, zorgen er voor dat elk voorwerp een unieke uitstraling krijgt. Deze speciaal ontwikkelde verf is van professionele kwaliteit en is op elke ondergrond aan te brengen waar een passende grondverf voor beschikbaar is. Dit maakt het mogelijk om aardewerk van een roestlaag te voorzien, maar ook kunststof, MDF en muren behoren tot de mogelijkheden. Na het aanbrengen van speciale RustTique coating stopt het roestproces proces, wat er voor zorgt dat er geen roest aan uw handen of vloer komt.
 
Ingewikkeld? Welnee! Het aanbrengen van RustTique roestverf is dermate eenvoudig dat iedereen die een kwast kan vasthouden dit zelf kan. Voor een uitgebreide stap-voor-stap instructie zie onderstaande afbeelding:
 
instructie handleiding rusttique verf aanbrengen

Nr 1

Nog meer bewerking voor unieke uitstraling: RustTique Pro Serie, Nr.1 met roller en Nr.2 met roller aanbrengen.
 
 

Nr 2

RustTique Pro serie, Nr.1 met de eerste keer rollen en 2de keer met kwast stempelen.  Nr2 met roller aanbrengen en daarna kwast stempelen.
.

Nr 3

RustTique Pro Serie, Nr.1 met de eerste keer rollen en 2de keer met kwast van boven naar beneden strijken (belangrijk de richten hoe de regen valt)  Nr2 met roller en gelijk er na kwast strijken (zelfde herhalen als hiervoor)

Onze kwaliteit en service geeft u rust